Maandagochtend, Amsterdamse Bos: 06.00 uur, de eerste die aan komt fietsen is Pim Henneman, maar al snel komt ook de rest van het team op locatie...koffie, eerst koffie. Die ochtend vertrekt BosBizz met de hele keuken naar het Land van Bosse. Deze keer gaan wij Dekmantel verwennen.

Op weg naar Bloemendaal om een 21Dinner te verzorgen. Alle voorbereidingen al in de huiskeuken gedaan, een auto vol materiaal.

Auto vol, spullen ingeladen, weer uitgeladen... en de soep staat nog thuis in de koelkast. Tja, het leven van een cateraar gaat niet over rozen.

Zaterdag ochtend, Amsterdam: De ochtend begon met wat druppels, maar om een uurtje of 12 brak de zon door, Amsterdam ontwaakt. Wat een leuk initiatief, zo'n kleine markt.

Weersverwachting

Wat voor weer zou het zijn in het bos?

Voor evenementen in de openlucht zijn de weersomstandigheden van groot belang. En soms, ook als het niet regent, kan het onbehaaglijk zijn en niet uitnodigen tot een bezoekje aan het Amsterdamse Bos.  Om 10.00 uur in de ochtend laten wij u weten wat onze verwachtingen zijn voor de namiddag en de avond zodat u tijdig uw plan kan trekken of contact met ons kunt opnemen. Klik hier: Nu in het Amsterdamse Bos