Kok aan huis - 21 Dinner in Bloemendaal

Op weg naar Bloemendaal om een 21Dinner te verzorgen. Alle voorbereidingen al in de huiskeuken gedaan, een auto vol materiaal.

Ons team verzorgt het hele jaar door vele “21diners”. Van groepen vanaf 10 tot groepen tot 25 personen. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt en dat zowel de jarige als de familie onbezorgd kan genieten van deze bijzondere gelegenheid. Wij kennen de etiquette en weten deze als geen ander toe te passen. Een 21 diner bestaat uit minimaal 10 en maximaal 25 gasten. Wij kunnen je 21diner geheel of gedeeltelijk verzorgen. Om een indruk te geven wat wij kunnen verzorgen hierbij een korte opsomming: Verzorging van uitnodiging, tafelschikking en menukaart, tafel indekken voor meerdere gangen, aankleding/decoratie van de dinertafel en ambiance, koks en kelners, entertainment en muziek. 

Mocht je willen dat de avond wordt aangekleed met een extra optreden kunnen wij zorgen voor bijvoorbeeld een wijnproeverij of kaasproeverij.

Als het 21diner niet thuis wordt gegeven, maar op een speciale locatie kunnen wij die voor je zoeken. Wij beschikken zelf over een prachtige locatie in het Amsterdamse Bos. Vanzelfsprekend zorgen wij dan ook voor de bijbehorende vervoersarrangementen. 

Als wij bij iemand thuis een diner verzorgen laten wij natuurlijk alles picobello achter, dat spreekt voor zich. Wij zijn gewend om te improviseren.