Op pad met het hele team en nog meer over BosKantine

Maandagochtend, Amsterdamse Bos: 06.00 uur, de eerste die aan komt fietsen is Pim Henneman, maar al snel komt ook de rest van het team op locatie...koffie, eerst koffie. Die ochtend vertrekt BosBizz met de hele keuken naar het Land van Bosse. Deze keer gaan wij Dekmantel verwennen.

Het team is gelukkig goed ingespeeld op elkaar en het inladen van de bussen behoeft weinig tekst en uitleg zo in de vroege ochtend. Over vier uur moet de eerste lunch worden geserveerd voor 60 mensen en de tijd dringt. Binnen een half uur is de complete keuken veranderd in een bouwpakket en zijn wij klaar voor vertrek. Arthur Pont is inmiddels vertrokken naar de bakker voor vers brood en heerlijke broodjes. Binnen een uur zijn we 'ready to go' op het Land van Bosse....het gaat ook elke keer weer net iets sneller dan de vorige keer. Op zoek naar water en electriciteit, want die zijn nog niet aangesloten bij de cateringtent. Ah, gelukkig, ook weer gefixt....en snel koffie zetten voor alle festivalmedewerkers. Koekje, dropje, lekkere theesoorten en iedereen weer blij. Inmiddels begint de lunch vormen aan te nemen. Gelukkig op zondag al de soep en salades voorbereid zodat om precies 12.00 uur een heerlijk lunchbuffet klaar staat. De komende dagen gaan we een hoop plezier maken met elkaar. Lekker eten, veel lachen en zo nu en dan een lekkere, onverwachte traktatie.