Vergaderen

Volledig geoutilleerd en verzorgd vergaderen, van september tot en met mei.

Het BosHuis heeft een studio van ca 90 m2. Op basis van uw wensen wordt deze ruimte ingericht voor uw vergadering. U kunt elke gewenste tafelopstelling kiezen van theateropstelling, u-vorm, gezellige 'café-opstelling' of een vierkante vergaderopstelling. In deze ruimte staan een presentatiescherm, beamer, flip-over(s) en benodigdheden u gratis ter beschikking. Tevens bevindt zich in deze ruimte een buffet waarop u de koffie/thee/water treft en een mooie verzameling aan (on)gezond snoepwerk van dropjes tot bananen, van chocolade tot mandarijnen. Desgewenst serveren wij na afloop een glaasje wijn of bier met wat zout borrelgebak of diner.

De lunch vindt plaats aan gedekte tafel in onze woonkeuken of op het terras. De setting waarbinnen wij de lunch serveren is verder afhankelijk van uw wensen.

Plan B
Meer en meer komt het voor dat er een vergadering voor de middag en vooravond wordt geboekt, met een diner na afloop. Hiermee worden de agenda's iets minder overbelast én is er gelegenheid om op een wat informelere manier van gedachten te wisselen.

 

Wilt u Vragen?  

BOEK EN RESERVEER  Mail of bel ons