In onze keuken werken wij met biologisch geproduceerde producten en natuurlijke materialen, maar binnen het redelijke. Wij maken onze soepen, sappen en salades zelf, maar bakken niet ons eigen brood want dat kan onze bakker veel beter.
Gebruikmakend van onze kennis van de internationale keuken maken wij spannende, gezonde en verse soepen, sappen en salades voor bij de lunch. Overige lunch-en dinerarrangementen stellen wij het liefste me u samen. Het BosHuis ligt middenin het Amsterdamse Bos en leent zich uitstekend om tussendoor of een gedeelte van de dag buiten door te brengen. Wij denken graag mee over uw buitenprogramma en kunnen dit volledig voor u organiseren. Natuurlijk is het bijzonder aangenaam om na de lunch even een ommetje te maken in het prachtige Amsterdamse Bos. Zodra het weer het toelaat lunchen wij buiten op het terras. Wij werken met lokale, kleine ondernemers waarmee wij persoonlijk contact onderhouden. Daar waar mogelijk vermijden wij convenience producten.