AmsterdamseBosBizz organiseert in en rondom het Amsterdamse Bos en het Amsterdamse Bostheater evenementen en bijbehorende catering. Wij streven ernaar om (culturele) evenementen zodanig te organiseren en ondersteunen dat het een feestje wordt. Wij staan bekend om onze creatieve keuken én handige oplossingen. 

Wij hebben ervaring in het organiseren van evenementen van 10 tot 500 deelnemers. Wij hanteren schappelijke prijzen en hebben een veelzijdig team. Wij zijn er trots op dat wij inmiddels een goede reputatie hebben opgebouwd. In de winterperiode opereren wij vanuit het BosHuis, gelegen direct naast het openluchttheater in het Amsterdamse Bos. Wij zijn daar onder meer druk met het faciliteren van vergaderingen en bedrijfsbijeenkomsten, maar verzorgen ook de volledige catering voor huwelijken en bedrijfsfeesten.

In de zomerperiode zijn wij actief op diverse locaties in het bos. Zo doen wij crewcatering voor diverse grote festivals, maar verzorgen wij ook picknicktassen en romantische diners op elke door u gewenste plaats in het bos. Als uw evenement in de zomer onverwacht in het water valt, hebben wij precies een half jaar later een private-dining alternatief voor u gereed in het BosHuis. Voor hetzelfde bedrag organiseren wij voor een een private-dining avond in de winterperiode.