Het BosHuis ligt direct naast het Openluchttheater in het Amsterdamse Bos. Met de fiets of te voet kunt u de paarse borden volgen die verspreid staan opgesteld in het Amsterdamse Bos. Met de auto volgt u de bosbaan en buigt halverwege deze baan rechts/linksaf het bos in. U bent dan op De Duizendmeterweg. Vervolg deze weg tot aan de rotonde en parkeer uw auto. Vervolg nog ca 100 meter te voet uw reis naar het Openluchttheater. Aan uw rechterhand verschijnt na ca. 5 minuten het BosHuis. 

Klik met uw rechtermuisknop op bovenstaand plaatje en mail deze beschrijving naar uw gasten.

 

 

Aan De Duizendmeterweg zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen. Wij adviseren u geen waardevolle spullen achter te laten in uw auto. Er is mogelijkheid om met de auto tot aan het BosHuis te rijden. Wij adviseren u dit vooraf aan ons te melden.

Het BosHuis beschikt over de nodige attributen voor uw vergadering zoals een uitstekende beamer, diverse flip-overs en een verzameling stiften/post-it's. Deze zijn bij de prijs inbegrepen. Het enige dat u zelf mee hoeft te nemen is uw eigen laptop.
Het BosHuis beschikt over twee ruimtes, een grote studio (tot 60 personen), een atelier (6 tot 8 personen), een woonkeuken (tot 25 personen) en een terras (150 personen).  Op ons podium kunt u ca. 1000 mensen toespreken.

Het BosHuis beschikt over wifi in alle ruimten. De verbinding is niet super snel. Wij adviseren bij het gebruik van zeer grote bestanden deze mee te nemen op een usb-stick of laptop en niet op locatie te downloaden.

U kunt met het openbaar vervoer het BosHuis niet bereiken. Bussen komen tot aan de Amstelveense weg. U kunt, desgewenst, gebruik maken van onze taxi-service. U kunt hiervoor telefonisch vooraf contact met ons opnemen.

Het BosHuis is toegankelijk voor alle soorten rolstoelen en er is een aangepaste toiletfaciliteit. U kunt met uw auto doorrijden tot aan het BosHuis zodat uw komst zo comfortabel mogelijk is. Graag weten wij tevoren of u een van onze gasten gaat worden.