Koken op locatie

Auto vol, spullen ingeladen, weer uitgeladen... en de soep staat nog thuis in de koelkast. Tja, het leven van een cateraar gaat niet over rozen.

 

Niet voor een gat te vangen, snel weer in de auto en de soep opgehaald. Bij catering neem je geen risico's en heb je altijd speling voor verrassingen. Zeker in de buitenlucht als het kan gaan regenen, als er ploseling een wegversprerring blijkt te zijn, dikke files, etc. en natuurlijk een passerende hond die er met 2 biefstukken vandoor gaat. Never a dull moment, ergens in het Amsterdamse Bos. Wij hebben inmiddels genoeg meegemaakt om niet al te vaak te worden verrast, maar ook wij staan soms versteld. Dat improviseren vinden wij leuk en wat wij nog leuker vinden is om de klant daar niets van te laten merken.

Geen moeite is teveel, wij rijden met groot plezier nog even naar de stad om een pakje kauwgum te gaan kopen voor de productie...